UNET MANAGED WIFI
Onmisbaar voor iedere organisatie

Niets is zo vervelend als instabiel, traag of niet werkend internet op uw bedrijfslocatie. Onvermijdelijke ontwikkelingen in de nieuwe manier van werken zorgen voor een toenemend aantal apparaten, flexplekken en bezoekers op uw netwerk. Huidige bedrijfsnetwerken zijn daar niet op berekend met als gevolg verstoringen en daarmee frustratie en ergenis op de werkvloer. Dit heeft uiteindelijk invloed op de productiviteit binnen uw organisatie.

Maximaal bereik

Met UNET Managed WiFi kiest u voor een netwerkoplossing met de beste prestaties en bereik. Datastromen worden automatisch geoptimaliseerd en door slimme hardware wordt de data alleen verstuurd naar waar nodig. Hierdoor heeft u altijd en overal een maximale bandbreedte en dekking.

Minder hardware

Door de innovatieve techniek van de UNET-apparatuur beschikt u altijd en overal over een krachtig WiFi signaal op uw locatie. Tegelijkertijd heeft u door deze slimme apparatuur minder accesspoints, bedrading en minder hardware nodig.

Optimale support

Met UNET Managed WiFi heeft u geen omkijken naar beheer en onderhoud. Software updates worden op afstand doorgevoerd, beveilingingsinstellingen centraal geregeld en uw gewenste kanaalindeling geoptimaliseerd. Onze experts adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden op uw locatie.

Wilt u ook een optimale performance van uw bedrijfsnetwerk?

Neem dan contact op met een van onze experts.

MANAGED WIFI VAN UNET:

Persoonlijk advies van specialisten

Zorgeloos beheer & onderhoud

Laagdrempelige professionele dienst

DAAROM UNET

Eenvoudige implementatie

Veranderingen in de IT-infrastructuur kunnen ingrijpend zijn voor uw organisatie. UNET heeft veel ervaring en zorgt ervoor dat de overgang van de oude naar de nieuwe situatie probleemloos verloopt. Zo kunt u zich bezig houden met waar het u echt om gaat: uw business.

Altijd de beste oplossing

Om uw organisatie te voorzien van het beste (draadloze) netwerk wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige hardware. Iedere situatie op een bedrijfslocatie is weer anders. Op basis van diverse bewezen cases adviseren onze specialisten u graag over de beste oplossing voor uw locatie.

Persoonlijk advies & service

Bij UNET bent u geen klantnummer en maken we moeilijke dingen graag makkelijk. Heldere en eenvoudige taal komt u niet alleen tegen in onze producten maar ook bij onze persoonlijke servicedesk en specialisten. 

Persoonlijk advies van onze specialisten?

Neem contact op met een van onze experts.