Wat prettig is aan de samenwerking met UNET: afspraak is afspraak.

 

Meer connectiviteit op bedrijventerreinen

Familiebedrijf Warmteservice levert alles op het gebied van verwarming, sanitair, dakbedekking en installatiemateriaal en heeft 53 vestigingen in Nederland. De vestigingen bevinden zich grotendeels op bedrijventerreinen en waren daardoor overgeleverd aan DSL verbindingen voor internet en ISDN voor telefonie. Door de vraag naar meer functionaliteiten zoals Wifi in de vestigingen, het toevoegen van bewakingscamera’s maar ook een klantenportal, was de bandbreedte bij lange na niet genoeg. Bovendien was er de wens om centraal aangestuurde applicaties vanuit het hoofdkantoor in de toekomst te decentraliseren. Met de huidige verbindingen was dit onmogelijk.  

Warmwater service

Warmwater service

Van 100% betrouwbaar internet tot alarm over IP

Met een glasvezelverbinding van UNET op alle 53 filialen kan Warmteservice gebruikmaken van talloze mogelijkheden. Van internet en Wifi op alle vestigingen, tot en met VoIP, Pin over IP en Alarm over IP. Snel, betrouwbaar en eenvoudig schaalbaar, zodat het mee kan groeien met de ambities van Warmteservice. UNET zet de infrastructuur zodanig op, dat Warmteservice zelf het beheer heeft over hun IP VPN. 

Klaar voor de toekomst

“Al bij het uitzetten van de opdrachtomschrijving bij meerdere leveranciers kwamen we erachter dat UNET snel reageerde en met ons meedacht” aldus Stef van der Hoorn, Projectmanager ICT bij Warmteservice. “Ook in de uitvoerende fase werkt het erg prettig. Inmiddels zijn al onze vestigingen aangesloten op glasvezel. De oplossingen van UNET brengen ons niet alleen nu maar ook straks veel goeds; we zijn in staat ons ICT landschap volledig opnieuw in te richten en de decentralisatie van de automatisering in gang te zetten. Camerabeelden zijn makkelijker terug te kijken en het telefonisch verkeer op onze vestigingen zal goed te monitoren zijn.”

 

 

 "Met UNET kunnen we snel schakelen, zij zijn net als wij een kleine, platte organisatie en dat werkt heel goed samen." 

Stef van der Hoorn

Stef van der Hoorn 
Projectmanager IT, Warmteservice

Ook een oplossing op maat?

Benieuwd welke effectieve oplossing UNET voor uw connectiviteitsvraagstuk kan bedenken?
Bel ons voor een vrijblijvend gesprek of laat uw gegevens achter op het contactformulier.