Sneller innoveren én groeien

Ondernemers die de digitale transformatie omarmen zijn in staat sneller te groeien en te innoveren. Uw medewerkers kunnen óveral, op verschillende devices met een groeiend aantal toepassingen flexibel werken. Zowel in de kantine, een nevenvestiging en vanuit huis kan u sneller en efficiënter inspelen op de behoeftes van uw klanten. De nieuwe manier van werken biedt uw onderneming volop kansen, maar ook uitdagingen. Het wordt steeds complexer uw bedrijfsnetwerk optimaal in te richten.

UNET weet als geen ander wat dit voor uw organisatie betekent. Sinds de oprichting in 2003 heeft UNET altijd voorop gelopen met innovatieve producten en diensten. Als onderdeel van de Eurofiber Groep combineren wij de pragmatiek en flexibiliteit van een MKB-er met de professionaliteit van een grote onderneming.

Meer informatie over UNET

ÉÉN AANSPREEKPUNT VOOR UW complete bedrijfsnetwerk en IT-toepassingen

State-of-the-art netwerk

Connectiviteit vormt dé basis voor uw digitale transformatie. Naast een state-of-the-art, eigen glasvezelnetwerk van ruim 28.000 km., heeft UNET toegang tot alle andere nationale netwerken. Of u nu 50 of 500 medewerkers heeft, werkt vanuit 1 locatie of meerdere vestigingen heeft, UNET biedt netwerkoplossingen voor elke situatie.

Zorgeloos beheer en onderhoud

Met de Managed Services van UNET zoals Managed WiFi, Hosted Telefonie of Managed LAN, zijn uw medewerkers optimaal in staat flexibel en efficiënt te werken. UNET voert aanpassingen op afstand door en software wordt automatisch up-to-date gehouden. Zo heeft u geen omkijken meer naar beheer en onderhoud.

Hoogwaardige beveiliging

Door de digitalisering wordt het steeds complexer uw bedrijfsnetwerk goed te beveiligen. UNET biedt high-end Security-oplossingen zoals een Anti-DDoS dienst en een Managed Firewall oplossing. Hiermee is uw gehele bedrijfsnetwerk 24x7 optimaal beveiligd middels één totaaloplossing.

"Met UNET kunnen we snel schakelen, zij zijn net als wij een kleine, platte organisatie en dat werkt heel goed samen."

Stef van der Hoorn

Stef van der Hoorn

Projectmanager IT, Warmteservice

Daarom UNET

Totaaloplossingen voor ondernemend Nederland

Eén aanspreekpunt

Voor uw gehele IT-infrastructuur

Innovatief

Al 15 jaar voorop in de markt

Persoonlijk

Heldere taal van onze specialisten

ISO 27001

Conform de hoogste informatiebeveiliging

Een vrijblijvende afspraak maken?

Wilt u weten wat UNET voor uw organisatie kan betekenen? Wij komen graag bij u langs.
Bel of mail ons voor een persoonlijk gesprek.