UNET SNEL ONLINE

Flexibel én snel aangesloten

Grote bestanden uploaden of werken in de Cloud: Zakelijk Glasvezel Internet van UNET is een voorwaarde voor iedere organisatie om te kunnen groeien. Echter, door vergunningstrajecten en graafwerkzaamheden kan de aanleg van een glasvezelverbinding wel 10 tot 18 weken duren. Wat als de oplevering van uw (nieuwe) bedrijfspand voor de deur staat of uw huidige verbinding is al stopgezet? Kies dan voor UNET Snel Online.

  • Supersnel aangesloten
  • Hoogst haalbare snelheden
  • Zorgeloos blijven ondernemen
Ik wil meer informatie

Een soepele transitie zonder onderbreking van uw business

Dé voorloper van uw glasvezel

UNET Snel Online is een DSL- of 4G-gebaseerde internetdienst die speciaal is ontworpen om te dienen als verbinding gedurende de opleverperiode van uw glasvezel.

Gebruik van slimme technologie

UNET werkt met zogenaamde Wide Open profielen. Door middel van slimme technologie stelt de verbinding zich in op de hoogst haalbare, stabiele snelheid.

Upgrade UNET Fallback

Kies na de oplevering van uw glasvezelverbinding voor een eenvoudige upgrade naar UNET Fallback. Dan beschikt u altijd over stabiel internet, ook in het geval van een onverhoopte storing op de glasvezelverbinding.

Daarom UNET

Meest gekozen door ondernemers

Van A tot Z

Volledige coördinatie van onze specialisten

ISO 27001

Dé internationale norm voor informatiebeveiliging

Persoonlijke service

Altijd een helder advies

Daarom UNET Snel Online

Zorgeloos ondernemen

Als voorloper op uw zakelijke glasvezelverbinding beschikt u met UNET Snel Online op de snelst mogelijke manier over stabiel internet. Zo kunt u zorgeloos blijven ondernemen.

No-nonsense & transparant

Bij UNET bent u geen klantnummer. We maken moeilijke dingen graag makkelijk. Onze servicedesk en specialisten spreken heldere taal en er zijn geen kleine lettertjes. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Altijd de beste oplossing

Geen bedrijf is standaard en onze oplossingen evenmin. Op basis van bewezen cases adviseren onze specialisten u graag over de beste oplossing voor uw medewerkers en uw organisatie.

Advies nodig?

Neem telefonisch contact op of vraag meer informatie aan via onderstaande button.