Service Specialist

Als Service Specialist ben je onderdeel van het Operations Team en draag je bij aan het ontwikkelen, ondersteunen en beheren van de diensten van UNET. Ook voer je wijzigingen uit die worden aangevraagd door onze klanten. Je ondersteunt de klanten bij problemen en geeft advies over o.a. security en networking items. Je monitort op opleveringen, aanpassingen, upgrades en incidenten bij de klanten en onderneemt actie als er iets is. Samen met je collega’s heb je overleg over de lopende zaken. Ook kan het voorkomen dat je zelf installaties gaat uitvoeren op diverse locaties. Daarnaast mag je natuurlijk trainingen volgen om je kennis te vergroten en op peil te houden.

Ben jij onze nieuwe Service Specialist?

Wij vragen:

 • HBO of op gelijkwaardig niveau geschoold in een ICT- of technische richting;
 • min. 3 jaar relevante hands-on werkervaring in de IT;
 • goede beheersing van de Engelse taal;
 • flexibele en leergierige instelling;
 • proactieve werkhouding en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
 • teamplayer, maar ook zelfstandig 'in het veld' kunnen werken;
 • communicatief vaardig en klantgerichte instelling.

Kennis en ervaring:

 • kennis van IP netwerken, ICT security concepten, breedbanddiensten als VoIP, VPN en netwerkprotocollen, bijvoorkeur ook Managed Services;
 • kennis van netwerk- en security-producten, bijvoorbeeld Juniper, Cisco, Ruckus, Fortigate en Kaspersky, is een grote pré;

Wij bieden:

 • een uitdagende en afwisselende functie waarin je gaat werken met de nieuwste technologieën
 • volop ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling;
 • een leaseauto, Macbook en iPhone;
 • marktconforme arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en een inschaling op basis van je werkervaring.

Over UNET

UNET is een onafhankelijke ICT Service provider gericht op de zakelijke markt. Al sinds 2003 is UNET dé partij voor zakelijke communicatie- en internetoplossingen over glasvezel en andere breedbandverbindingen. Als geen ander weet UNET hoe belangrijk een betrouwbare communicatie toepassing is en zet zich dan ook altijd in voor de beste connectiviteitsoplossingen.  Het doel van UNET is om organisaties nu en in de toekomst optimaal te laten profiteren van de alsmaar toenemende mogelijkheden op ICT-gebied.

UNET is een organisatie met grote ambities. We zijn in staat om snel en flexibel in te spelen op alle ontwikkelingen in de markt. En met succes want we groeien! Bij UNET vinden we niets leuker dan moeilijke dingen makkelijk maken… en de connectiviteitsoplossingen bedenken die onze klanten de ruimte geven om te groeien. Daarvoor doen we graag een stap extra. Ook jij zelf krijgt bij UNET alle ruimte om te groeien. In een uitdagende, stimulerende en informele sfeer. Met een gezonde balans tussen werk en ontspanning. Als onderdeel van de Eurofiber groep combineren we pragmatiek en flexibiliteit van een MKB-bedrijf met de professionaliteit van een large enterprise.

Direct solliciteren?

Ben jij de nieuwe Service Specialist waar wij naar op zoek zijn? 
Stuur een email naar werkenbij@unet.nl of bel ons op 036 845 45 00

Het opvragen van referenties en een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures niet op prijs wordt gesteld.