Welkom in Almere: de best verglaasde stad van Nederland

Groei is de ambitie van iedere ondernemer. U wilt kosten besparen en sneller innoveren. Tegelijkertijd stellen uw klanten steeds hogere eisen aan uw flexibiliteit. Dit vraagt om medewerkers, applicaties en locaties die voortdurend met elkaar in verbinding staan.

Digitalisering stelt uw onderneming in staat sneller te groeien en te innoveren. Connectiviteit vormt dé basis voor uw digitale transformatie. Met Zakelijk Glasvezel legt u hier de fundering voor.

Uw onderneming bevindt zich in de best verglaasde stad van Nederland. U kunt nú een voorsprong nemen in uw digitale transformatie. Vanaf slechts € 500,- eenmalige kosten bent u al aangesloten op het state-of-the-art glasvezelnetwerk van UNET.

Ik wil een vrijblijvende afspraak

Exclusief voor ondernemers uit Almere

zakelijk glasvezel

Het delen van een toenemend aantal bestanden en werken in de cloud: connectiviteit vormt dé basis voor uw digitale transformatie. Met gegarandeerde snelheden en symmetrische bandbreedtes profiteert u optimaal van de mogelijkheden die Zakelijk Glasvezel biedt. U bent al aangesloten va. €199/mnd.

EXTRA DIENSTEN

Met Zakelijk Glasvezel van UNET kiest u zelf aanvullende diensten zoals Telefonie of extra IP-adressen. Onze specialisten adviseren u graag in heldere taal over een passende oplossing voor uw onderneming. Zo kunt u zich bezig houden met waar het echt om gaat: de groei van uw onderneming.

EXCLUSIEF IN ALMERE

Almere maakt onderdeel uit van het 28.000 km lange zakelijke glasvezelnetwerk van UNET. UNET geeft u nu, in samenwerking met de VBA, de kans om extra voordelig uw digitale transitie te starten. Als (nieuw) lid van de VBA bent u al aangesloten op ons zakelijk glasvezelnetwerk vanaf € 500,-. Tot 15 november 2018.

Daarom UNET

Totaaloplossingen voor middelgrote ondernemers

Innovatief

Al 15 jaar voorop in de markt

Persoonlijk

Heldere taal van onze specialisten

ISO 27001

Conform de hoogste informatiebeveiliging

Exclusief voor u

Als (nieuw) lid van de VBA bent u nu al aangesloten op ons zakelijk glasvezelnetwerk vanaf € 500,-. Exclusief voor ondernemers uit Almere. Tot 15 november 2018.

Over UNET

Al sinds 2003 levert UNET netwerkdiensten, Managed Services en security-oplossingen vanuit Almere. UNET is onderdeel van de Eurofiber Group.

Over VBA

VBA is het ondernemersnetwerk van ondernemers, voor ondernemers in Almere. Haar kracht is de inzet van collectieve belangen voor ondernemers in Almere.

Een vrijblijvende afspraak maken?

Wilt u weten wat UNET voor uw organisatie kan betekenen? Wij komen graag bij u langs.
Bel ons op 036-845 36 00 of mail naar info@unet.nl