NETWERKEN,
MANAGED SERVICES
& SECURITY

Meer informatie

UNET MAAKT
MEER MOGELIJK

Werken met applicaties in de cloud, big data en internet of things: technologische ontwikkelingen zorgen voor nieuwe mogelijkheden voor uw organisatie. Ook uw klanten en leveranciers stellen steeds hogere eisen aan uw flexibiliteit. Dit vraagt om medewerkers, applicaties en locaties die voortdurend met elkaar in verbinding staan, zodat u snel kunt inspelen op nieuwe kansen.  

De digitalisering maakt het mogelijk dat er steeds meer én efficiënter informatie met elkaar gedeeld kan worden. Dit vereist een snel, betrouwbaar en schaalbaar netwerk en diensten. Zo wisselt u eenvoudig een groeiend aantal grote bestanden onderling uit en werkt met een veelheid aan devices vanuit verschillende locaties. En kunt u volop gebruikmaken van bijvoorbeeld cloudapplicaties, videoconferencing, desktop delen, conference calling en meer, om uw bedrijfsprocessen verder te optimaliseren. 

Totaaloplossingen voor ondernemend Nederland

 

UNET biedt totaaloplossingen op het gebied van Netwerken, Managed Services & Security waarbij u geen omkijken heeft naar onderhoud, beheer en de beveiliging van uw bedrijfsnetwerk. Zo kunt u zich zorgeloos bezighouden met waar het ú echt om gaat: de groei van uw onderneming.

Netwerken

Connectiviteit vormt dé basis van uw bedrijfsnetwerk. UNET beschikt over een ruim 28.000 km state-of-the-art glasvezelnetwerk. Of u nu 50 of 500 medewerkers heeft op 1 locatie of meerdere vestigingen wilt verbinden, UNET biedt altijd een passende connectiviteitsoplossing voor uw situatie.

managed services

Met de Managed Services van UNET zoals Managed LAN, Hosted telefonie of Managed WiFi van UNET zijn uw medewerkers optimaal in staat flexibel en efficiënt te werken. UNET voert aanpassingen op afstand door en software wordt automatisch up-to-date gehouden. Zo heeft u geen omkijken meer naar beheer en onderhoud.

Security

Door de digitalisering wordt het steeds complexer uw bedrijfsnetwerk goed te beveiligen. De Next Generation Firewall van UNET is opgebouwd uit hoogwaardige beveiligingselementen. Hiermee is uw gehele bedrijfsnetwerk 24x7 optimaal beveiligd middels één totaaloplossing.

>

"Één toeleverancier zorgt voor kostenverlaging"

"De multi-vendor mogelijkheden die UNET Natuurmonumenten biedt, geven ons de mogelijkheid alle WAN-diensten bij één toeleverancier te beleggen en daarmee onze operationele kosten te verlagen."

Peter Heezemans

Peter Heezemans

Hoofd IT & IM - Natuurmonumenten

ER IS WEINIG WAT WE NIET KUNNEN

Elk vraagstuk is uniek en vraagt om een persoonlijke aanpak. UNET beschikt over ervaren specialisten die u oplossingen op maat bieden. Als geboren ondernemers begrijpen we u als geen ander. We zijn klein en flexibel, denken met u mee en hebben altijd een oplossing, hoe complex de vraag ook is. Daarvoor doen we graag een stapje extra.

STATE-OF-THE-ART LANDELIJK NETWERK

Ons glasvezelnetwerk biedt met ruim 28.000 km landelijke dekking en wordt dagelijks uitgebreid. Ongekend betrouwbaar, dankzij de verschillende, fysiek gescheiden glasvezelroutes. Naast ons eigen glasvezelnetwerk hebben wij toegang tot alle andere nationale connectiviteitsnetwerken.

WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN?

Wij weten alles over Netwerken, Managed Services en Security. U niet? Geen enkel probleem. Bij de service van UNET kunt u altijd rekenen op persoonlijk contact. Niet alleen voor het oplossen van eventuele problemen, maar ook om met u mee te denken over totaaloplossingen voor uw onderneming.

Daarom UNET

Totaaloplossingen voor ondernemend Nederland

Van A tot Z

Volledige coördinatie van onze specialisten, van begin tot eind

Transitie

Altijd een soepele transitie zonder onderbreking van uw business

ISO 27001

Gecertificeerd conform de internationale norm voor informatiebeveiliging

Service

Altijd persoonlijke service van onze service desk

Over UNET

Sinds de oprichting in 2003 heeft UNET altijd voorop gelopen met innovatieve producten en diensten. Zo was UNET de eerste provider in Nederland die internet, bellen en televisie over glasvezel aanbood. Als onderdeel van de Eurofiber Group heeft UNET de beschikking over een state-of-the-art glasvezelnetwerk van ruim 28.000 km in de Benelux. Zo combineren we de pragmatiek en flexibiliteit van een MKB-bedrijf met de professionaliteit van een large enterprise.

Lees meer

Onze missie

UNET baseert zich op het kerninzicht dat de wereld zich op steeds meer niveaus verbindt met telkens weer nieuwe toepassingen die vragen om vernieuwende oplossingen. Hiervoor zijn betrouwbare en schaalbare netwerkverbindingen essentieel. UNET is dan ook van mening dat u als ondernemer optimaal toegang moet hebben tot alle mogelijkheden die deze netwerkverbindingen bieden, zodat uw bedrijf nu kan groeien en klaar is voor de toekomst.

Lees meer

Blogs

Collega's van UNET schrijven regelmatig over ontwikkelingen in de markt en hun ervaringen. Ook delen ze hun eigen belevingswereld over de toekomst wat betreft IT-ontwikkelingen en wat nou eigenlijk wel en niet "ontzorgen" is.... Stof die je aan het denken zet over hoe u als ondernemer kan groeien en succesvol kan zijn in uw business.

Lees meer

Wilt u meer weten over de totaaloplossingen van UNET?

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor persoonlijk advies.
Bel of mail ons vandaag nog voor een afspraak.